Друже наш, Букварику!

2016-05-16

/Files/images/Рисунок11.jpg

Народжується дитина, росте, пізнає довкола світ. Перші кроки, перше слово, дитсадок, а потім – в школу, в 1 клас. А далі цифри, письмо, літери… Допомагає первачкам вивчати букви і читати твори ніхто інший, як Буквар.

У нашому Максимовицькому НВО нещодавно відбулося «Свято Букваря», яке підготувала вчителька Василенко Ю. М. Хоча дітей у 1 класі небагато Василенко Ангеліна, Штика Валерія, Овсієнко Станіслав, Мокринський Дмитро, Рощина Марія, - та свято було веселе і цікаве. Прозвучали і привітання, і смішинки-веселинки, і пісеньки. Ведуча Василенко Аліна розпочала свято, а далі все за сценарієм. На підтримку першачкам, участь у святі взяли учні як з інших менших, так і старших класів.

У ролі Букваря Пархоменко Андрій вручив першокласникам дипломи і медалі за старання і гарні результати у навчанні. Директор школи Митрофанова Т. В. вручила дітям на згадку сувеніри.

І діти, і вчителі, і батьки задоволені святом. Надалі бажаємо первачкам у майбутньому шкільному житті залюбки навчитися, бути слухняними, розумними, залишатися такими, як вони зараз є.

Кiлькiсть переглядiв: 77

Коментарi