На ярмарок усі!

2016-09-27

/Files/images/Рисунок14.jpg

З давніх-давен проводиться ярмарок. Він буває восени, коли зібрано врожай. І чого тут тільки нема: помідори, яблука, часник і цибуля, кавуни і гарбузи… Люди йшли не тільки для того, щоб продати й купити, а й щоб душею відпочити, на інших подивитись і себе показати.

Свято «Веселий ярмарок» не оминуло й нашу школу. Урочисту частину підготували учні з усіх класів. Ведучі Ющенко Дарина (6кл.) і Мацапура Богдан (5кл) охоче запрошували усіх на ярмарок купувати гостинці. Молодші школярі виконали ролі продавців цибулі, картоплі, капусти, груш, яблук, посуду і ласощів. Дуже смішні були зіграні сценки «Параска і Солопій» (Сичевська Світлана, Ющенко Дмитрій-7кл), «Дві кумоньки» (Кучеренко Олександра, Яценко Богдана, Кучеренко Владислав-9кл), а продавець кози розсмішив публіку із своєю козою (Пархоменко Андрій, Кузьменко Анастасія-8кл). Також на святі прозвучав реп у виконанні Ющенка Олександра (6кл). Були також вікторина і загадки, які провели учениці 6 класу Василенко Аліна і Кипич Олена.

Наш ярмарок не обійшовся і без пісень, а саме: «Листопад» (6кл), «За веселковим за небокраєм» (5кл), «Чи я не хазяйка» (8кл), «Ой там на точку на базарі» (9кл). Акомпонував дітям вчитель музики М.М. Тертичний.

Після урочистої частини відбулися батьківські збори, а потім – усі на ярмарок.

На продаж принесли торти, тістечка, овочі, фрукти, квіти (насіння і кущі), вазони тощо. Було смачно і весело.

Дуже дякую за організацію і підтримку вчителів, учнів, батьків у проведенні ярмарку. Особливо хочу подякувати І.В. Грубрин і А.А. Школяренку, які допомогли провести з учнями репетиції і прикрасити зал.

Кiлькiсть переглядiв: 80

Коментарi